ETKK MASTERCLASS, STØTTE, KURSER & FOREDRAG

 

Under dette faneblad kan du bl.a. læse om:

  • A: Uddannede, også i Masterclass og assistance fra special uddannede dygtige mennesker
  • B: Såfremt du ønsker min support til dig og/eller dyr
  • C: Ønsker du livsstyrkende kursus hos mig?
  • D: Heal dit dyr og styrk jer sammen – hjemme-hos-kursus til dig
  • E: Livsrejse info mm.
  • F: Oplevelser & Liste med Masterclass elever

 

A: Uddannede i Masterclass

Af Henriette Bæk Jensen, Jaron Heart;

Winnie underviser med et engagement, en rummelighed og et overblik man sjældent oplever. Hun har en utrolig evne til at kunne tune sig ind på energierne, os alle og dyrene på samme tid, hvilket giver en særlig tryghed. Winnie stiller store krav til os, som elever, men hele vejen igennem forløbet holder hun vores hænder, støtter og guider os på rette vej og får os alle til at føle os unikke og som en del af helheden. Hun er meget seriøs, kærlig og altomfavnende i hendes måde at undervise og formidle på – og hun forlanger det samme af sine elever, hvilket styrker os og dygtiggør os. Hun videregiver meget af sin store viden og visdom til os på den kærligste måde og hun har en utrolig god evne til at sikre at vi alle vokser med opgaven, uanset hvilket niveau vi er på. Under hele forløbet er jeg og mine medkursister blevet undervist og vejledt med anerkendelse og kærlig støtte. Selv når hun “irettesatte” os, så mærkede jeg tydeligt den støtte og kærlighed der lå bag det og at hun gjorde det for helhedens bedste og for at løfte os. Winnie rummer plads og hjerte til os alle og hun underviser på et højt fagligt niveau med en stor viden og indsigt og på en måde så vi alle føler os inkluderet og som en del af helheden – Winnie taber ikke nogen på vejen for hun formår at løfte os alle.

(Dette er uddrag af en anbefaling. Se mere nederst på denne side)

Jeg har uddannet mange mennesker igennem 20 år. Jeg har udvalgt 6 mennesker, som står nederst på denne side. De har bestået såvel ETKK (forklaring om ETKK, se længere nede i teksten, eller på forsidens tekst) uddannelse og Masterclass hos mig.

De kan søges for ekstra grundig vejledning, råd, healende assistance og livsstyrkende indsigter i dit/dine dyr (de kan kontaktes om alle dyrearter), og mennesker-dyr forholdene, i fht. den resterende mængde uddannede.

Før Mastergraden har alle kursister gennemført grundkursusforløb. Det er 5 moduler fordelt på ca 1 år. Forløbet består af godt 100 timers undervisning, hvortil der er arbejde hjemme med omtrent det samme antal ca. 100 timers træningstimer/arbejdstimer. Hertil har de modtaget supervision og arbejdet med hvad det har indeholdt af support, råd og vejledninger.

Ud af alle kursister har jeg valgt de 6 personer har jeg nøje udvalgt.

Det er med stor glæde jeg kan indskrive dem på denne side, nederst, hvorved jeg ved at du vil få kompetent støtte af mennesker med hjerte på rette sted og stor viden og moral.

 

B: Såfremt du ønsker min support til dig og/eller dyr

Ønsker du min assistance, fx til healing eller til samtale om dit liv med/uden dyr, da er du velkommen til at maile mig, men for sessioner udelukkende med ETKK henviser jeg til mine kursister. Dog kan du hos mig få besøg og modtage ETKK, eller få samtale som er delt op imellem ETKK og om dine menneskelige overvejelser. Prisen er 700 plus moms for 1 time, hvis det er telefonisk møde. Møder ude er plus køretid og kørsel. Ønsker du nærmere info er du altid velkommen til at maile mig til deklogedyr@gmail.com og/eller henvende dig for dette:

For støtte ang. Selvledelse og ledelse er prisen anderledes; se mere på www.livssamtalen.dk.

 

C: Ønsker du livsstyrkende kursus hos mig i ETKK eller gruppehealingskursus?Jeg kan kontaktes – også for ETKK, healingskursus og/eller ledelseskurser eller foredrag og sessioner – på mailen deklogedyr@gmail.com samt kontakt@livssamtalen.dk

 

D: Heal dit dyr og styrk jer sammen – hjemme-hos-kursus til dig

Jeg tilbyder også et hjemme-hos-kursus til enkelt personer, som ønsker at lære at heale deres dyr.

Jeg ved godt at det kan gøre mig arbejdsløs at oplære folk i at gøre det jeg gør, men når jeg ser på mine dyr, og hvad mine hænder gør for dem, så glædes jeg så dybt – og med masser af omsorg for dig og dine dyr ja så ønsker jeg så meget at du også kan lære at heale dine dyr – til glæde for dig og dine dyr. Det styrker også jeres bånd.

Derfor kører jeg ud og giver ”heal dit dyr og styrk jer sammen” kurser til enkeltpersoner.
Jeg uddannede mig som master teacher healer i 1998 og har gode jordbundne erfaringer med det, og at undervise i det.
For booking: send navn og adresse og din forespørgsel til mailen deklogedyr@gmail.com

 

E: Livsrejse info mm.

I forbindelse med min rejse med Shinto lærte jeg noget, som jeg i begyndelsen havde svært ved at forholde mig til ! Jeg er skeptiker af natur, og er uddannet i at konstruere slagterimaskiner – så det var meget rystende, og angstprovokerende, for mig da Shinto og dyreriget gav mig og talrige dyrlæger/kunder & andre beviser for dyr kan kommunikere telepatisk, endda detaljeret om vi mennesker og kroppe, men det blev også til en smuk rejse, som jeg aldrig ville være foruden. På rejsen arbejdede Shinto og jeg bl.a. med ledere, og andre mennesker, men arbejdet med Shinto var en personlig udvikling som går udover hvad jeg som menneske troede muligt.

Læsere, og kursister og kunder, elsker Shintos visdom. Og jeg gør.

Men jo flere beviser jeg fik for at Shinto har vist mig det gavnlige i at ikke være angst for at være åben også overfor mere end det videnskabelige, fx det telepatiske og åndelige mm., da så jeg med min åbenhed at jeg kan noget indenfor et område, hvor der kan foregå noget, der kan beskrives med begreber indenfor kvantefysikken. Når det udføres etisk korrekt og med dyrene ved ’styrepulten’ så kan telepatisk kommunikation gøre kæmpe forskelle. Jeg har altid gået meget op i at gøre det rigtigt – og vær opmærksom på nogle tror de gør det, men udfører klarsyn, eller fup, i stedet – og for at sikre flere mennesker mulighed for at lære via dyrene, da har jeg uddannet en serie kursister, som sikrer dig at du kan få etisk hjælp. Alle mine kursister er oplært i længere forløb i mere end 100 timers kursusundervisning samt tilsvarende timer hjemmearbejde og supervision.

En gruppe af mine kursister har jeg uddannet ekstra meget, i en Masterclass. (Mere info følger i bunden af denne tekst) og du kan trygt henvende dig til dem. Dyrene vil dig det bedste, og disse mennesker er etiske og ansvarlige, så du kan føle dig tryg – og dit dyr kan mødes, hvilket vi alle drømmer om i livet.

Min tilgang til brugen af det telepatiske er, at det ikke skal bruges til manipulation og udnyttelse at dyrene kan modtage budskaber!

Det betyder i praksis at ”fix dyret ved at sige til det at sådan skal du være” det er ikke min vej!. Eller mine kursisters. Det vil heller ikke gøre dit dyr det bedste, eller dig.

Hvorfor?

Mine erfaringer viser at Dyrenes adfærd er et bevidst udtryk og tanker og følelser – og ofte et udslag af hvordan vi mennesker har det og agerer. Forskning viser at dyrene er bevidste væsner med tanker og følelser – altså er adfærd ikke bare instinkt eller ”dumt dyrs væremåde”.

Dyr vil gerne fungere bedst muligt med os.

De prøver og prøver.

Alle, dyr som mennesker, har det bedst når vi forstås og lyttes til, og mødes som vi håber på. Det indvirker på kroppen hvordan vi har det psykisk og sammen med andre – og sådan er det også med dyrene.

At lære mennesker at kommandere med dyr, eller få andre telepati udøvere til at få dyr til at rette ind med telepatiske kommandoer til dyrene, eller ren adfærdssignalering, det er i min verden ikke det, som tjener mennesker og dyr bedst i samspil. Jeg mener stadig vi skal træne og arbejde adfærdsmæssigt, men det er vigtigt at forstå at adfærd og væremåde er udtryk for tanker og følelser, og kommandoer skaber ikke altid oplevelsen af at mødes i sine følelser og tanker og behov, selvom det måske kan indvirke så dyrene svarer på kommandoer.

Der er langt mere i dyr end adfærd. Det går vi glip af hvis vi bruger ”fix det ved at du siger sådan telepatisk til dyr”.

Det jeg går op i er at få hørt dyrene, og jeg har erfaret at ved at lytte åbent til dyrenes budskaber om deres væremåde, og også om os, det kan vi mennesker udvikle os til langt bedre mennesker end ved at alene lære at udsende kommandoer og regulere adfærd med dem.

 

Eksempel: et dyrs adfærd indvirker frustrerende på et menneske. Dyret prøver at gøre mennesket forståeligt hvad dyret oplever. Mennesket forstår ikke. Ved en session oplyser dyret at mennesket er på vej ind i en masse stress, og det spejler dyret. For at hjælpe mennesket til at blive mere bevidst om sig selv. Ville det ikke være synd og skam hvis det dyr ikke blev hørt? Men skulle gå rundt undertrykt og med ondt i maven, og viden som kan forandre liv… Og hvad med mennesket? Ville det ikke også være langt bedre for mennesket at forstå sit dyrs signaler om sig, og kunne gøre noget, fremfor at undertrykke dyrenes hjælp?

Jo, det mener jeg – og jeg har erfaret igen og igen at dyrene er fantastiske assistenter og ”samfundshealere”.

Jeg har igen og igen set dyr udvide menneskers bevidsthed og trivsel fysisk og psykisk – og hjælpe til healing af mennesker.

Det er hvad jeg ønsker dyrene kan få lov til via mine evner, og via mine kursisters: at vise verden alt det dyr sanser, og give dem lov at blive virkeligt hørt i deres tanker og følelser og indsigter og assisterende hjælpe-budskaber.

Budskaber som kan medvirke til en bedre verden for dem som vil udvikle sig og lytte til dyrenes vise, støttende kærlige budskaber. Dyrene vil gerne samarbejde. Vi betragtes som deres flok. Et dyrs udtryk er et bevidst væsens udtryk for hvad de opfanger, og deres adfærd og mimik er kommunikationsudtryk.

Ønsker du at vide mere om dit dyr og hvad der kan forbedre?

Du kan være tryg ved at henvende dig. På listen herunder se ”MasterClass elever” indenfor ETKK (Etisk Telepati Kærlig Kommunikation) og kontakt info på dem, som praktiserer pt.

 

Medvindsønsker,

Shinto & Winnie Stubkjær Laursen, deklogedyr.dk

For yderligere information:

www.livssamtalen.dk – støtte til Hjerte&Hoved Lederskab til en selv og/eller ledere.

Heart&Head Leadership that matters.

 

F: Oplevelser & Liste med Masterclass elever

(Vilkårlig rækkefølge)
(Herunder ses listen med MasterClass elever. Flere er uddannede på Winnies mange timer lange modulopbyggede uddannelse i Etisk Kærlig Telepatisk Kommunikation & Healing, men kun Master eleverne fra 2019-2020 indgår på siden her.)

1:

Henriette Bæk Jensen
Henriette-85@live.dk
Facebook side: Jaron Heart
Instagram: jaron_heart_dyrogmennesker

2:

Millah Kristina Zol
Mail : zolsunivers1@gmail.com
Facebook: Zols univers
Instagram: zolsunivers
Telefon: 53345208 kun via sms

3:

Marianne Brun
Telefon. 30284105
Mail: marianne.brun29@gmail.com
Messenger: Marianne Brun
FB side er på vej

4:

Julie. W. (praktiserer pt ikke med nye kunder)

 

En drøm er blevet til virkelighed!

Allerførst vil jeg starte med at sige en stor og hjertelig tak til Winnie og Shinto for at dele jeres liv så åbent med os alle i kærlighed og for kærligt at guide og støtte os på vores livsrejse <3 Tak til alle dyrene jeg har mødt på min vej indtil nu og tak til alle mine medkursister fordi, i er jer og fordi jeg har fået lov til at dele denne fantastiske rejse ind i en helt fantastisk åben verden sammen med jer og fordi jeg har fået lov til at følge med i jeres udvikling indtil nu. I er alle fantastiske og alle har i beriget mit – jeg føler mig så dybt taknemmelig og lykkelig! Det er så fantastisk befriende ikke at føle sig alene og ensom længere. Nu har jeg efterhånden en masse mennesker omkring mig som deler denne livsform med mig.

Jeg har altid vidst at Winnie og få andre mennesker har evnerne til at kommunikere med dyrene og jeg har altid vidst at dyrene har følelser og tanker, som vi mennesker har. Dyrene har altid haft en helt særlig plads i mit hjerte og jeg har altid følt mig anderledes og alene på mange områder, især min måde at betrængte dyr og deres verden på, igennem mit liv! Men hvad jeg ikke vidste, var at jeg også kunne lærer at telepatere med dyrene (det ved jeg nu at vi alle kan). Det er så fantastisk og livsbekræftende at opleve denne nye verden åbne sig op foran mig og mærke hvordan denne verden bare vokser og bliver endnu større som årene går <3 Jeg har virkelig været på mit livs rejse og hvilken fantastisk rejse det har været på alle planer i mit liv! Jeg føler mig som født på ny igen og at jeg er ved at lærer at gå igen, men i en meget mere fredfyldt og kærlig verden, fyldt med kærlighed til livet og til alt omkring mig. Jeg er ved at lærer mig selv at kende i hver en afkrog og jeg er ved at finde essensen af mig selv! Jeg har fundet styrken til at tro på det mit indre og mit hjerte fortæller mig –  for det er altid sandheden.

Winnies uddannelsesforløb, og efterfølgende Master forløb, er den bedste investering jeg har gjort for mig selv, mit liv, mine dyr og mine omgivelser. Jeg har udviklet så mange nye sider af mig selv og flere kommer fortsat til og jeg bliver ved med at udforske og lærer mere om mig selv dag for dag. Jeg har lært at sanse mig selv, dyrene og verden på en ny og fantastisk måde – fyldt med kærlighed, ro og livsglæde. Jeg har oplevet, hvordan dyrene har kommunikeret med mig på smukkeste og kærligste vis, fyldt med støtte, nærvær og kærlighed <3 Jeg har oplevet hvordan det ikke bare har hjulpet mig selv, men også alle mine herlige medkursister til at heale og blive mere bevidste om universets rummelighed og dets magiske energier der forbinder os alle.

Winnie underviser med et engagement, en rummelighed og et overblik man sjældent oplever. Hun har en utrolig evne til at kunne tune sig ind på energierne, os alle og dyrene på samme tid, hvilket giver en særlig tryghed. Winnie stiller store krav til os, som elever, men hele vejen igennem forløbet holder hun vores hænder, støtter og guider os på rette vej og får os alle til at føle os unikke og som en del af helheden. Hun er meget seriøs, kærlig og altomfavnende i hendes måde at undervise og formidle på – og hun forlanger det samme af sine elever, hvilket styrker os og dygtiggør os. Hun videregiver meget af sin store viden og visdom til os på den kærligste måde og hun har en utrolig god evne til at sikre at vi alle vokser med opgaven, uanset hvilket niveau vi er på. Under hele forløbet er jeg og mine medkursister blevet undervist og vejledt med anerkendelse og kærlig støtte. Selv når hun ”irettesatte” os, så mærkede jeg tydeligt den støtte og kærlighed der lå bag det og at hun gjorde det for helhedens bedste og for at løfte os. Winnie rummer plads og hjerte til os alle og hun underviser på et højt fagligt niveau med en stor viden og indsigt og på en måde så vi alle føler os inkluderet og som en del af helheden – Winnie taber ikke nogen på vejen for hun formår at løfte os alle.

Jeg kan på det varmeste anbefale Winnies uddannelses forløb og jeg håber inderligt at mange vil give sig selv og dyrene denne smukke gave! Det er et forløb man virkelig kommer beriget hjem fra som et nyt og bedre menneske. Det har givet mig styrken til at turde følge min drøm i livet – at arbejde med dyr. Hvor min vej med dyrene føre mig hen ved jeg endnu ikke 100 procent, jeg tager en dag af gangen, lever i nuet og lader dette guide mig – men jeg er på vej og jeg ved at Winnie og det at være under hendes vinger, i efterhånden mange år, har været starten på hele eventyret! Jeg er SÅ ubeskrivelig taknemmelig.

Af hjertet tak Winnie, Shinto og alle dyrene for i er i sandhed mine sande lærermestre <3

Kærligst fra Henriette Bæk Jensen

Indehaver af Jaron Heart – Velvære og balance for dyr og mennesker