Kære læser,
Velkommen til vores hjemmeside

Dyrlæge Poul Hjort om healing og telepati:
”Det var storslået, at den pågældende healer (Winnie Stubkjær Laursen) kunne konstatere, at den pågældende hest havde brække hovsenebenet i højre forben, og jeg har stor respekt for den evne, nogle mennesker har til at gøre andet, end vi uddannede dyrlæger kan. Min holdning til healing er, at vi må være åbne for andre muligheder end dem, vi selv kender i forvejen. Min erfaring siger mig at hvis man selv må give op, så føler man sig lidt frem og spørger sig selv: ”Kan andre gøre noget?” Som dyrlæge er jeg absolut ikke afvisende overfor healing.”

Formålet med hjemmesiden og vores bøger er at informere om dyr, og hvad der kan øge forståelsen for dyrenes kroppe, følelser, sind og adfærd – og vi mennesker.

Vores ønske er at medvirke til vi alle får det bedre, sammen og hver for sig.

Indholdet i vores bøger og på siden her er en kombination af alternativer og videnskaben, og råd og vejledninger.

Vi har to bøger, der begge viderebringer viden og redskaber, som kan øge glæde og trivsel, hos dyr og mennesker.

Vores første bog blev bestseller. Den ene bærer titlen ”De Kloge Dyr – Om Følelser, Tanker, Adfærd & Behov”. Vores anden bog er først lige kommet ud her i 2017, og dens fremtid endelige kender vi ikke endnu, mht. Salgstal, men den er efterspurgt – og roses. Den hedder ”Lær Dyre-Kommunikation, Telepati & Healing Til Krop, Følelser & Sind”.
Der er beskrivelser af dem her, og under butik.

Videnskabsmanden og forfatteren Jonathan Balcombe har valgt at forfatte et bidrag til bogen “De Kloge Dyr”, om forskning og hvor kloge dyr kan sige vise sig at være, og resultater som viser at dyr ofte er klogere end mennesker.

Litteraturlisten, som følger med hans bidrag, kan læses her under afsnittet “Videnskabsmanden og forfatteren Jonathan Balcombes bidrag”.

Selve teksten kan læses i bogen ”De Kloge Dyr – Om Følelser, Tanker, Adfærd og Behov”.

Hjerteligt velkommen 🙂