Kære læser,

Velkommen til vores hjemmeside med bl.a. Bestseller bog. Bøgerne kan med fordel også læses af mennesker uden dyr.

Siden 1998 har jeg, Winnie Stubkjær Laursen, arbejdet med Dyr & Mennesker, i Danmark og i udlandet. Shinto præsenteres i vores bøger. Vi traf hinanden i 1998. Det førte en helt særlig relation med sig, som forandrede vores liv, og også mange dyr og menneskers liv i Danmark og udlandet. Forfatternes teknikker har reddet liv. Se mere om vores/min baggrunde i vores bøger under butik.

I 2018 har vi udsendt bestselleren som ny udgave. Den første bog blev BESTSELLER. Den er nu til salg i en 290 sider længere udgave, i alt 563 A4 sider. Desuden har De Kloge Dyr også udgivet en anmelder rost lærebog.(Se butik).

Formålet med hjemmesiden og vores 3 bøger er, at informere om dyr og mennesker, og om hvad der kan øge forståelsen for dyr og menneskers kroppe, følelser, sind og adfærd – også under interaktioner. Vores ønske er at medvirke til vi alle får det bedre, sammen og hver for sig.

Indholdet i vores bøger og på siden her er en kombination af alternativer og videnskaben, og råd og vejledninger, om mennesker og om dyr. Bøgerne er anmelderroste. Videnskabsmanden og forfatteren Jonathan Balcombe har valgt at forfatte bidrag til “De Kloge Dyr”, om forskning og hvor kloge dyr kan vise sig at være. Litteraturlisten, som følger med hans bidrag, kan læses her under afsnittet “Videnskabsmanden og forfatteren Jonathan Balcombes bidrag”. Bidraget ses i “De Kloge Dyr” bøgerne.

Bøgerne er om mange forskellige dyrearter, og mennesker, men indeholder også vigtigt viden om menneskeriget, og er således også til stor gavn for mennesker uden dyr.

De Kloge Dyr’s bøger har modtaget flotte Lektørudtalelser. Den nyeste, som er 2.udgave af De Kloge Dyr’s 1. bog, afventer vi information om. 25% af alle bøger udvælges til at være noget særligt, og som følge deraf tilkendes æren af en lektørudtalelse:
Uddrag fra Dansk Biblioteks Centers Lektørudtalelse, udtalt af Carsten Güllick-Nørby, om Bestselleren:
“Godbid til alle”
“Det her er en helt speciel bog”
”… strømmer med entusiasme og kærlighed til de dyr vi kan lære så meget af.”
“Shintos visdom – alsidige budskaber fra dyrene”… ”her forklarer Shinto bl.a. om det vigtigste af alt kærligheden:”….

Af Karen Kjerulf, uddrag:
“…En bog verden behøver. Læs den for din egen skyld og for dyrenes, så de kan få den forståelse og behandling, de fortjener. Bogen er skrevet med en uforglemmelig varme…
Tak for denne perle !
(Jeg er sikker på, jeg kan sende masser af hilsener med fra vores skønne medskabninger, der har været så oversete i de fleste kulturer)”

”MUST” ”epokegørende”, ”rørende”, ”tankevækkende”, ”skaber livsforandringer” og andre positive ord er blandt boganmeldelserne.

”Kæreste Winnie,
Jeg bliver nødt til at skrive til dig og takke for din og Shintos skønne bog. TAK dybt fra bunden af mit hjerte for dette fantastisk værk, som jeg ved jeg kommer til at kigge i rigtig mange gange
TAK for at berette alle de ting fra dyrenes synspunkt .
Hver gang jeg læser i bogen, får jeg det bare så godt , mange mange tak

I kærlighed
Anita Nielsen”

Rigtigt god fornøjelse med bøgerne, og tak for du kom herind.

Vores bøger kan købes her.

Hjerteligt velkommen 🙂

Shinto & Winnie Stubkjær Laursen (f.1973)