Kærlige følelser er også autentisk venlighed, og der er intet ondt eller dominerende i det.
Hvordan er du?
Din personlighed, autentisk venlighed og ansvar, hjertelige, det påvirker verden, og energi, og andre, kroppe og følelser – hvad agerer du fra? Hvorfor?

Lær mere om hvad Shinto og jeg gør, for en bedre verden. Vi må få skabt 4better og i Shinto Wisdom er der indblik og forståelser og redskaber af kæmpe betydninger. Er du modig nok til at ville 4Better med vores mange årige erfaringer, det vil du og dine kære aldrig fortryde… se lidt mere her
Vi ser på alt og han lærte mig om alverdens af relevans. Enjoy mere her:

OiiiIh jeg har fået at vide jeg er med i en bog, en verdenskendt har skrevet. Det er jeg fordi der er ros om mig og tools, evner og effekter for mennesker og for dyr. I udlandet og Danmark.
Mange har i årene søgt og anerkendt mit arbejde og evner, og bøgerne. Mange har fået bedre liv takket Shinto og jeg. Jeg er meget ydmyg men det gælder mig.
Mange, i alle samfundslag, inklusiv Dronning Margrethe, har udtalt sig om værkerne, og i dem. Det er dejligt med alt det positive til/om os og vores indsatser. 💞Tak

Vi glæder os til at udtrykke til dig, assistere 4better. Ydmyghed men bevidst om hvad der er af viden, og betydningerne. Også af de unikke budskaber fra dyr.

I kommende “bevidstheds- udbyggende” medbblandt andet indblik der udbygger du forstå dit materie og energi, i, fra og imellem os, og hvorfor det er ekstremt betydningsfuldt at forstå det, for det er også deri du kan styrke dig, og få indblik i livets påvirkninger og sygdomme, og hvordan energi påvirker dig mentalt/psykisk/fysisk, i interaktioner og indvirkninger, og hvilke indblik og håndteringer der findes, samt konsekvenser for dig, og den natur du er, redskaber og indblik i hvad du med fordel kan være opmærksom på, og hvordan det påvirker, og hvordan det arbejder, og ja redskaber 4Better. Kort fortalt, men der er helt unikke indblik, stories, dyrs indblik og mangt og meget, alt med fokus på bedre tilstande.

Der føles for at bringe en lille hilsen fra hvad dyreriget kan, og deres evner er med i materialer, og hvorfor det også betyder meget:
Dyrlægen fortæller
Sisse Giehm-Reese
“Ejerne fortalte mig da jeg ankom , og inden jeg havde undersøgt Waterloo, at han kort forinden havde berettet om sig selv og sin krop, telepatisk til Winnie. Det Winnie fortalte han selv havde berettet om hans krops tilstand, er i overensstemmelse med det som jeg som dyrlæge fandt ved undersøgelse”

Jeg glæder mig til at bringe mere. Herover var lille beretning om hvad dyr kan, og her lidt om materialer, og en styrkende øvelse til dig.

En lille øvelse, som er uskadelig, og nem og styrkende, (og må ikke udføres imens du kører bil, betjener maskiner osv men i trygge omstændigheder). Prøv gerne at notere dig hvordan du har det nu, og om det ændres ved at udføre øvelsen.

Hvis du fx føler dig sårbar eller “bare” har mange tanker, eller bare gerne vil føle effekt, og fx gerne vil prøve om du kan opnå at føle lidt mere ro og nærvær, fred peace, da kan du forsøge om det virker for dig at vende tanker til først at føle at du trækker vejret, og derefter vende fokus til dine fødder, føle alle dele af fødderne, og derefter forestille dig du har gode rødder. Står godt i dig. Mærke, inden bevægelse, din krop i kontakt underlag. Når du har god kontakt medt kroppen kan du stille og roligt vende dit fokus til hvad du ellers ønsker at foretage dig. Dette kan indimellem være bidrag nok til at få “luft” fra hovedet, og vende kroppen over i ro, og følelser. Tidslængde bestemmer du, men før du bevæger dig videre er det tilrådeligt at lige mærke du føler din krop. )

Hvordan føltes det mon…

Det er helt uskadeligt redskab, men specielle redskaber kommer i materialer og der forklares hvorfor de er med. Der er i bunden af siden her gså flere gode redskaber/tools. Til styrkelse. Dertil gives der også andre indblik der forstærker forståelsen af de nye redskaber, og som også kan assistere til det unikke individs videre rejse.

Noget til “det hele”

Så…
der er lange forløb,
og der er kortere forløb,
og muligheder for at tilpasse behov.

Og materialer. Med mere godt.

Kortere end ETKK kurserne kan gøres hos mig hvis/når det “kun” er om/til mennesker MEN de kortere kurser er også del timer. Disse områder er ikke noget man skal lege med at udføre. Det kan gå rent galt når folk arbejder forkert. Og når der undervises uden nok er med.

Vi lever i en verden hvor “smart i en fart” er manges stil, og du måske også gerne vil noget hurtigt, så husk blot på at hurtigt lært er også at en ting er redskaber, “nu”, men redskaber skal være så du som menneske har redskaber til håndteringer og forståelser udover det nu – så du efter det “hurtige” har gavn resten af livet… og det hurtige er ikke min vej med det her, fordi det er nødvendigt at give nok for at sikre det ikke går for hurtigt.

Det er vigtigt for mig at gøre mit for at passe godt på alle, også deltagere, så alle kurser hos mig indeholder viden, der gør, at jeg sikrer du er assisteret vel.

Det er desuden af omsorg råder dig til at passe på dig selv, i “energi” markedet, fordi der findes mange der ikke er erfarne, eller grundige nok, eller etiske nok, hvis etiske, i arbejdet. Med andre ord; at lære “pineal øvelser” og telepati og andet “se” Brug evner energi arbejde det kan indvirke med så meget at det ikke bør læres til folk uden der er stor grundighed og erfaringer. Eller praktiseres uden etik og moral, hjertelighed og med nok viden.

En ting er at gøre det. En anden ting er konsekvenser. Og alle faldgruber. Intet dårligt om nogen, men baseret på erfaringer da anmoder jeg om du derude passer godt på dig selv.

Shinto Wisdom, og det herfra, tager dig igennem års erfaringer og unikke indblik, du kun kan få herfra. Og inklusiv også indblik i Dialoger med de indianer høvdinge der søgte mit selskab i Canada, og nogle af de oplevelser indhold.

Jeg tager ikke let på hvad jeg har lært, men ærer det, og formålet med det jeg giver er at gøre livet bedre, lettere, for dig og dine. Det er samlet indhold herfra.

Interesse i at lære mere, eller arrangere, du er velkommen til at maile.
Etik og moral er i orden sammen med fagligheden, og ja jeg ønsker alt det bedste til mine kunder, men forventer også mit arbejde respekteres og der ikke gøres ting imod mig, og med mit materiale, som skaber problemer/nedtrykkende udfordringer for mig. Der er copyright på alt materiale, alt, fra mig.

Hold gerne øje med hvad der sker herinde, siden vil blive opdateret, og de nye komme, og… se mere længere nede.

De Bedste Medvindshilsner

Kære læser,

Jeg føler for at indsætte denne her udtalelse, en af dem fra vores bøger, som supplement, enjoy

  1. ”Dyrlægen om kommunikation med dyr” (af Jens Thuen)

Jens Thuen er hestedyrlæge med 30 års erfaring. Han er stifter af Hørsholm Hestepraksis, og var i en årrække medejer. 

“Det er snart mange år siden, jeg første gang stiftede bekendtskab med Winnie.

På anbefaling af en nær ven kontaktede jeg Winnie, da jeg havde problemer med en af mine egne heste. Problemet, som jeg opfattede som koncentrationsbesvær hos hesten, gjorde det vanskeligt for mig at sidde op, og når jeg var i sadlen besværliggjorde det vores samarbejde. Winnie gav mig efter “samtale” med hesten en fyldestgørende forklaring på dens problem. Om det var, fordi Winnie havde “talt” med hesten, eller det var fordi jeg bedre forstod problematikken omkring den, skal jeg lade være usagt, men efterfølgende var hestens og mit samarbejde meget mere tilfredsstillende. I mit arbejde som dyrlæge har jeg senere mødt Winnie i forbindelse med vores fælles indsats for heste og ryttere, der konkurrerer på et rimeligt højt niveau.

Jeg har i mange år arbejdet som dyrlæge med speciale i heste, hovedsageligt med haltheder og nedsat præstation. Jeg har i mit virke udelukkende koncentreret mig om de fysiske svagheder og skavanker, når der skulle udredes problemer omkring omgang og brug af dyrene. Da det er min erfaring, at problemer løses bedst ved at se på helheden i kroppen, har jeg supplerende brugt akupunktur og osteopati.

Efter jeg gennem flere år har fulgt, hvordan Winnie arbejdede med hestene, har jeg lært at tage mere hensyn til deres temperament og psyke. Det har lettet mig i min omgang med dyrene og gjort det mindre risikobetonet at omgås dem.

Samtidig har jeg fået udvidet “værktøjskassen” i mit daglige arbejde, så jeg føler, at dyrene accepterer mig som en hjælpende hånd og ikke som en farlig dyrlæge. I tilgift virker det, som om resultaterne af mine behandlinger er mere tilfredsstillende og succesfulde.

Jeg håber, at denne bog kan hjælpe andre i den daglige omgang med deres dyr. Kan vores øgede forståelse for at kommunikere med dyrene medføre, at disse får et bedre liv, vil denne bog have en stor og vigtig mission.”

Der inviteres til at I kære mennesker prøver at føle og reflektere forbundet med udtryk, indtryk godheder

“DYRENES VIDEN OG INDSIGT OG MINE FORDOMME

Det er virkelig en forunderlig oplevelse, når en bog forandrer ens verden – åbner den på måder, så verden på én gang bliver større og mere righoldig, og så man samtidig med ét står og kigger på nogle blokerende fordomme, man selv havde levet med op til da. Dette alvidende “jeg” man ellers havde betragtet sig selv som.

Ved nogle omstændigheders sammentræf kom jeg til at læse Winnie Stubkjær Lauersens bog “De kloge dyr”. Det blev enormt berigende og har allerede givet anledning til nogle oplevelser med dyr, som jeg ikke ville have fået, hvis jeg ikke havde læst den bog og fået del i de indsigter og erfaringer, den rummer.

Uden selv at være bevidst om det har jeg tidligere orienteret mig positivt mod “kun” to ting, som jeg følte mig “indlevet” i: Naturen (forstået som væksterne, jorden, himlen, solen, månen) og mennesket. Der var også dyrene, og jeg har i den grad værdsat de dyr, jeg har haft – fra en allike, jeg som dreng reddede og som blev tam, til de hunde og katte, jeg har haft. Men jeg har altid levet med to fordomme, fik jeg under læsningen med ét øje på: Nemlig for det første at dyrene skulle lære af mig, groft sagt: Skulle lære at lystre mig. På en eller anden måde var de der for mig ikke helt som noget i sig selv. De skulle “rette ind”. For det andet betragtede jeg andre menneskers eventuelt store interesse for dyrs velfærd som udtryk for en vis sentimentalitet – det at tage sig så meget af dyr, når der var så stor uretfærdighed til mellem menneskene og så stor fare for naturen (væksterne, jorden, luften, vandet).

Og med ét afdækker denne bog i forbilledlige beskrivelser og med rigt erfaringsindhold i hvor høj grad dyr faktuelt har indsigt, viden, erfaringer og følelser, der på mange måder endog overgår mine evner til indsigt. Dyrene er noget i sig selv på en måde, så de kan åbne med kærlige, kreative og livgivende vinkler på ethvert af livets områder.

Den rottweiler, jeg på mine gåture så ofte havde mødt og set som “farlig” og utiltalende ved sin herres side og som jeg derfor med negativt sind var gået langt udenom, så jeg pludselig under læsningen af bogen som en mulighed for at møde en verden, der måske ville overraske mig. Så en dag gik jeg med åbent sind, stille og roligt og med respekt for den som medlevende væsen hen for at snakke med den og dens ejer. Jeg satte mig på hug og aede den, og et afgrundsdybt kærligt væsen klemte sig ind til mig, søgte maksimal nærhed tæt op mod mig, hvor den kunne putte sig ind, og dens øjne faldt ind i en dyb, afspændt glæde som hos et spædbarn, der saligt føler sig tryg i verden.

En aften efter gåtur nærmede jeg mig mit hjem og en hund i en have 200 meter væk begyndte at gø efter mig. Og den blev ved. Med ét fik mine læseerfaringer fra “De kloge dyr” mig til at tænke: “Hov, Hugo, du er jo død irriteret og anspændt på grund af den gøen. De tanker og følelser retter du nu mod hunden, der i forvejen prøver at fortælle sine ejere, at der er noget, den føler sig usikker over for i nærheden af dem. Så du giver den altså rigelig grund til at gø advarende, fordi du har negative tanker og følelser, du sender til den.” Så jeg smed irritation og anspændelse væk og sendte i tankerne blot hunden rolig besked om, at den var dygtig til at være opmærksom, og at jeg ikke kom hen til den, så den kunne være helt rolig. Hundens gøen standsede øjeblikkeligt.

I de både arkaisk kinesiske og klassisk kinesiske tekster, jeg i disse år læser og oversætter, er der righoldige beskrivelser af dyr. Winnie Stubkjær Laursens bog åbner mig for at få meget, meget mere end før ud af disse årtusindgamle tekster, når de også handler om dyr. For de indeholder aspekter af samme art, som Winnie Stubkjær Laursen har evnet at erfare sig ind i – på tilsvarende måde som kiroterapeut Annie Nielsen åbnede de gamle tekster yderligere for mig ved gennem vores samarbejde at formidle sine egne erfaringer til mig om, hvordan vi mennesker under vores fordomme og fastlåsninger faktisk besidder en umiddelbar indsigt og viden, som svarer til de gamle kineseres, også selvom vi aldrig nogensinde har beskæftiget os med de gamle kineseres beskrivelser.

Så nu er der tre ting, jeg positivt føler mig mere “indlevet” i: Naturen, mennesket og dyrene. Jeg er i hvert fald blevet et par fastlåsninger og fordomme mindre.”

Hugo, det er den samme herre som der, trods sine med store indblik og viden “før os/deklogedyr”
har fortalt at budskaberne herfra
de tager “os” til højere forståelser””.
Det er jeg glad for, vi er.
Vi må jo gøre det vi kan.

Lidt længere nede i dette skriv ses udtalelse mere, og erfaringer, skrevet 7. Maj. 2015
Hugo og hans hustru Petra har Nordosten.dk.

Hugo:
“7. maj 2015

EN HUNDS INDSIGT OG FORSTÅELSE

Som stor knægt havde jeg en pragtfuld schæfer (hvordan jeg fik den, er en hel historie for sig). I vores hus var en trappe op til overetagen. Min storebrors kravlebarn måtte ikke kravle op ad denne trappe, som ville være temmelig farlig for hende. Og hun prøvede naturligvis hele tiden at kravle op ad trappen.

En dag stod jeg ude i køkkenet. Døren var åben ud til gangen og trappen. Jeg så den lille kravle hen til trappen og begynde at mave sig op ad det nederste trin. Min schæfer lå ude i gangen henne ved døren og så på den lille.

Så rejste den sig og gik af sig selv hen og puffede blidt og nænsomt til den lille pige, fik hende væk fra trappen, og så lagde den sig så lang den var foran trappen og skubbede hende, altid blidt, væk, hver gang hun krøb hen mod trappen igen.

Hunden havde aldrig fået besked på at holde hende væk. Den gjorde det helt af sig selv ud fra en forståelse af situationen.”

Dyrene har veludviklede evner.

De er også vigtige for jorden, og os. De styrker forbindelser, kontakt, med kærlighed, og Moder jords energi, net. De kan lære os hvad der gavner.

 

Mangeårigt mail logo. Ny mail er blevet nødvendigt;

deklogedyr4better@deklogedyr.dk

 

“Kindness comes from a place in the heart”
Gør godt, vær venlig, også overfor dig selv.
Og glæd dig gerne til mere.
4better 4all 4peace

Kære alle,

Indtil jeg kan vise jer forståelser og og helt særlige redskaber fra dyr osv., forbundet med unikke banebrydende indsigter – som jeg er klar over er helt unikke, og sammenhænge og betydninger, også om hvordan visdom fra Shinto og de mange år (siden 1998) med erfaringer i energi, og oplæring i det autentiske felter, og nu også om mennesker – indtil I får det samlede af hvad I kan gøre yderligere, og forstå, og så kan jeg råde jer til at gøre det at I kan gøre for at have det godt, og udover det derinde, for at styrke jer selv;
Fokuser på hvad der føles godt,
hvad I kan være taknemmelige for, føle taknemmelighed for.
Vær i kontakt med Kærlige følelser.
Og brug tid i naturen, trække vejret, føle.
Føl jeres krop og rør den blidt og kærligt
Rør Moder Jord.
Fordyb jer i godt
(og hold jer mest muligt til sund kost, ikke fast food og alkohol)
Vær tilstede i jeres nære miljø, og med folk, som I ved er mennesker, I kan stole på.
Vær med dyr.
Alt dette kan I gøre.
Og jo mere I styrker jo bedre.

Jeg arbejder på materialer for at hjælpe 4Better 4all
Men
Det er lettere for mig at undervise i tale, men jeg har ikke pt penge til at lave det set up, eller kontakter der tilbyder det, så derfor må I vente.
Indtil vi “ses” nyd alt godt.

Fokuser på hvad godt I kan se frem til.
Det styrkende.
Mindre internet mere levende liv.

Og så får I indblik senere, som kun jeg kan give jer. fordi jeg har levet det. Og har evner til at opdage mere, også grundet hvad Shinto De Kloge Dyr + Dyr & Mennesker har lært mig, og jeg glæder mig til at assistere jer. I kan modtage nyhedsbrevet via hjemmesiden.
Medvindshilsner
Shinto og Winnie

Ligesom jeg inviterer til at klarlægge og føle før hver indsats du gør ved at udføre øvelserne herinde, og læser teksterne herinde, og mærker hvad du føler efter, da vil jeg, vi, Shinto og Animal Kingdom og Moder Jord, invitere dig til at reflektere inde i dig, hvad du får med dig ved at se videoen herunder/link. Vi inviterer også til du deler/ invitere andre til at se med. Det er important vigtigt og vi takker dig for du er her og vi i fælles forenet hjertelige forbindelser kan forme 4better, HeartAndHeadLeadership 4Better 💞=life living caring 4better 4all

Winnie: “Mit hjerte er mit liv. Vær hjertegod.”
“Vær godhjertet”

Lær livsvigtige gavnlige indblik i kommende materialer
4better

Enjoy 4better interaction videoer

https://www.facebook.com/share/p/D3KWjyUBhTqSirt3/

Nye hjemmesidedomæner købt, på opfodring
4Better.International
HeartAndHeadLeadership.International

Art From Heart Activate Better
Do Good

De Bedste Medvindshilsner
Winnie

Og video, nyd den via link I dette her:
“Kindness light up the world”
Føl, Nyd hvordan denne her video, med gode energier, kan løfte
“In every matter heart matters”
Shinto & Winnie
I love this creation here together with Shinto
Healing, Light, Love
Medvindshilsner og mere på vej i op kommende materialer fra mig 😍🥰 Shinto, Shinto Wisdom, “We feel for caring with heart, do it”